Nunspeet verslaat VSCO in de bekerstrijd

Nunspeet verslaat VSCO in de bekerstrijd

NUNSPEET - In het eerste bekerduel versloeg Nunspeet VSCO'61 zaterdag met 2-0. Deze stand was al voor rust bereikt. Een verdiende overwinning voor de thuisploeg.
De eerste helft was volledig voor Nunspeet met een excellerende Karim Mulder, die op deze manier spelend nadrukkelijk solliciteert naar een basisplaats. Hij werd terecht 'man van de wedstrijd' met instemming van zijn trainer. ''Met diepgang, acties en dribbels was hij een verfrissing.''
De eerste kans van de wedstrijd was voor Nunspeet. VSCO doelman Arjan ten Klooster beging een overtreding binnen de zestien. De toegekende strafschop, genomen door Peter Huijgen, werd echter door de VSCO-goalie gestopt. VSCO'61 gaf daarna goed partij, maar moest toch lijdzaam toezien dat Nunspeet in de 33e minuut op een 1-0 voorsprong kwam. Hakim Nsabimana liep uit de rug van de verdediging weg en zijn voorzet werd simpel binnengetikt door Peter Huijgen. Vijf minuten voor rust maakt Nsabimana dankbaar gebruik van een verkeerde pass in de defensie en bracht de ruststand op 2-0.
De tweede helft was weinig spectaculair. Nunspeet was wel enkele malen dreigend, maar een goede eindpass ontbrak.
Komende zaterdag speelt Nunspeet uit tegen FC Horst.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden