Branchemeeting 2019: 'Angst een moeilijke vangst'

Branchemeeting 2019: 'Angst een moeilijke vangst'

NUNSPEET - Op 10 oktober is er een branchemeeting voor alle zorgprofessionals die werkzaam zijn op de Noordwest-Veluwe en Zeewolde. Dit netwerk- en bijscholingsmoment vindt plaats in Zalencentrum De Pineta in Nunspeet.
Het netwerk Palliatieve zorg Noordwest-Veluwe en Hospice De Regenboog in Nunspeet werken voor de vierde keer samen aan de organisatie van de branchemeeting. Het thema is dit jaar ‘Angst, een moeilijke vangst’. Everien de Graaf gaat in op de resultaten van een recent gehouden onderzoek naar angst in de palliatieve fase vanuit het perspectief van de patiënt, naaste en de zorgverlener. In een actieve werkvorm wordt besproken hoe deze nieuwe kennis kan bijdragen aan het omgaan met angst in de dagelijkse zorgverlening. Gon Uyttewaal legt de nadruk op de 'angst vanuit het perspectief van de verpleegkundige'. Tenslotte heeft Margriet Sprong het over hoe angst en spiritualiteit elkaar raken en dus ook beïnvloeden.
Aanmelden kan via www.hospicenunspeet.nl/branchemeeting. Daar vindt u ook een uitgebreidere beschrijving van het verloop van de avond. Omdat er voor deze avond accreditatiepunten zijn aangevraagd bij de V&VN verloopt de uiteindelijke registratie voor deze bijeenkomst op de website van het Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest-Veluwe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden