'Slaaptember' bij Den Herder

REGIO - Beddenspecialist Den Herder in Harderwijk houdt een hele maand 'Slaaptember'. Consumenten kunnen rekenen op diverse activiteiten en acties. Zo geeft slaapfysiotherapeut Hidde Hulshof vrijdag 6 september een gratis workshop. Hij legt uit wat er 's nachts precies gebeurt terwijl je slaapt en legt uit hoe fysieke klachten kunnen worden voorkomen, verzacht of verholpen. Indien gewenst kan er zelfs eerst drie nachten thuis in het eigen bed gratis met een SlaapID sensor geslapen worden. Deze geeft inzicht in slaaphoudingen, slaapbewegingen, slaapklimaat en slaapritme. Deze gegevens zijn belangrijk om de relatie tussen de slaapklachten en het slaapgedrag te bepalen.
Ook is er op vrijdag 6 september een oefentherapeut van SlaapSlim aanwezig zijn. Deze houdt zich bezig met slaapproblematieken als moeilijk in slaap vallen, 's nachts piekeren, (te) vroeg wakker worden, et cetera. Tijdens de gratis workshop krijgt men inzicht wat hierbij een rol kan spelen. Aanmelden voor beide workshops en voor de consulten kan via www.beddenspecialist-denherder.nl.
Het belang van een fris bed is essentieel. Zo ontvangt iedere koper van bedtextiel tijdens 'Slaaptember' een gratis proeffles van het wasmiddelenmerk Lenor. Lenor richt zich met haar merk op het wassen van bedtextiel, rekening houdende met een langere levensduur dan normaal gesproken en biedt deze aan in drie slaapkamergeuren.
In een matras zitten vaak duizenden ongewenste bedpartners in de vorm van huisstofmijten. Deze kunnen zorgen voor allergie, astma, hoest of verstopte neus en zijn moeilijk om te bestrijden. Mijten voeden zich voornamelijk met huidschilvers en houden van een donkere omgeving met temperaturen van 22 tot 26 graden, inclusief vochtige lucht. Bedden bieden dergelijke omstandigheden. Beddenspecialist Frans Poorter heeft hier een oplossing voor. Tijdens 'Slaaptember' ontvangen kopers van matrassen en bedden kosteloos een matrasreinigingsservice. Deze houdt in dat de klant drie jaar lang zijn matras één keer per jaar voor meer dan 99% bacterievrij en voor meer dan 93% huisstofmijtvrij kan maken door middel van een slim apparaat. Dat apparaat is tegen een vergoeding ook per dag te huren.
Alle bezoekers ontvangen tijdens 'Slaaptember' een 42 pagina dik slaapmagazine GAAP t.w.v. 5,95 euro. Wie tijdens 'Slaaptember' Beddenspecialist Den Herder bezoekt ontvangt bij aankoop van een bed een 'Slaaptember voordeelpakket'.
Meer informatie: www.beddenspecialist-denherder.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden