Het kantoorpand van Kok & Heijkamp Makelaars aan de Kroonlaan 2 in Nunspeet. (eigen foto)
Het kantoorpand van Kok & Heijkamp Makelaars aan de Kroonlaan 2 in Nunspeet. (eigen foto)

Huizen(ver)kopers winnen makelaarskosten terug

NUNSPEET - Klanten van Kok & Heijkamp Makelaars kunnen tot en met december profiteren van een bijzondere actie. Iedereen die in deze periode een huis verkoopt of aankoopt via deze makelaar maakt kans om de bemiddelingskosten terug te winnen. Dat kan oplopen tot een vergoeding van 2.500 euro.
Tijdens de actie ‘Uw eigen makelaar op onze kosten’ maakt elke klant die tijdens de actieperiode een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kans op deze prijs. Voorwaarde is wel dat de transactie binnen twee jaar wordt afgerond. Martin Kok van Kok & Heijkamp Makelaars: “Onze klanten kunnen vanzelfsprekend rekenen op ons vakkundige advies en professionele presentatie van hun woning. Een mooie bijkomstigheid is dat iedere opdrachtgever in deze periode kans maakt dat we dat gratis doen.”
De actie is een initiatief van beroepsvereniging Vastgoedpro, waar Kok & Heijkamp Makelaars bij is aangesloten. Alle makelaars van deze beroepsvereniging kunnen de actie inzetten voor hun klanten. Vastgoedpro trekt tot en met december elke maand een winnaar die de vergoeding ontvangt. In totaal worden er tijdens de actieperiode vier (ver)kopers verblijd met de prijs.
Meer details: www.Vastgoedpro.nl/actie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden