Snuffelhal Woord en Daad viert jubileum met korting en veiling


Woord en Daad winkel "de Snuffelhal"
Woord en Daad winkel "de Snuffelhal" (Foto: Woord en Daad)

Snuffelhal Woord en Daad viert jubileum met korting en veiling

NUNSPEET - Kringloopwinkel de Snuffelhal van Woord en Daad in Nunspeet bestaat 40 jaar. Op zaterdag 28 september wordt dit gevierd samen met de klanten. Er is dan van 14.00 tot 15.00 uur ook een veiling van mooie goederen die bij opbod worden verkocht. 
Klanten ontvangen die dag 40 procent korting op hun aankoop boven de 10 euro, kinderen krijgen een presentje. En de hele dag wordt een hapje en een drankje geserveerd. Kringloopwinkel de Snuffelhal is te vinden aan de Stationslaan 53. Zie ook www.woordendaadnunspeet.nl

De Woord en Daad winkel is geopend in 1979 en is daarmee een van de oudste kringloopwinkels in Nederland, met landelijk inmiddels 25 vestigingen. De Snuffelhal in Nunspeet heeft meer dan 600 m2 verkoopruimte. “We verkopen van vingerhoedje tot relax fauteuil. Er is een grote boekenafdeling, kledingafdeling, een grote verzameling curiosa met allerlei antiek en snuisterijen. Verder meubels, elektra, sieraden en speelgoed. Drie keer per week worden goederen opgehaald en bezorgt bij de klanten”, aldus Jan van de Bosch, bedrijfsleider sinds januari 2015. Hij is aangesteld om de kringloopwinkel in goede banen te leiden.
Op dit moment zijn er 108 goed gemotiveerde vrijwilligers actief in de Woord en Daad winkel.. Het is mooi dat ook oudere vrijwilligers, de oudste is 88, hier afleiding vinden, en zich inzetten ten behoeve van verre naasten. De volledige netto opbrengst gaat naar projecten van Woord en Daad in ontwikkelingslanden, zoals het voedselprogramma in het Afrikaanse land Benin.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden