Ans Pluim.
Ans Pluim. ((Foto: Jan Pluim))

Ans Pluim in fractie Gemeentebelang

NUNSPEET - Ans Pluim gaat vanaf de raadsvergadering in oktober de raadszetel van Edward Koers overnemen. Fractievoorzitter Marc Konings: ''Ans is al vele jaren lid van Gemeentebelang en goed thuis in de zaken die binnen onze gemeente spelen.''

Edward Koers heeft volgens Konings aangegeven dat hij om privéredenen zijn raadszetel opgeeft. ''Hoewel dit door de hele fractie en het kader wordt betreurd is de fractie blij dat het ontstane leemte op korte termijn goed kan worden ingevuld. We zien Edward liever niet vertrekken, maar gelukkig hebben wij een brede achterban en veel kundige en gemotiveerde mensen en hebben we in Ans een goede vervanger”.

Ans Pluim draait al vier jaar mee als lid van de steunfractie. Zij is bekend in Nunspeet, maar zeker ook in Vierhouten vanwege haar rol in de dorpsvereniging en het dorpshuis. Zij zal binnen de fractie de portefeuilles jeugd, onderwijs en kernen op gaan pakken. Ans: “Hoewel ik op dit moment niet verwacht had raadslid te worden hoefde ik er niet lang over na te denken. Ik heb er zin in en ga mijn best doen voor Nunspeet in het algemeen en Vierhouten in het bijzonder”.

Meer berichten