Plus Wilmink staat in het teken van Monopoly Nunspeet, Het spel is helemaal toegespitst op Nunspeetse situaties. Via een spaaractie is het spel te verkrijgen. Maar op=op. (Foto: Dick Baas)
Plus Wilmink staat in het teken van Monopoly Nunspeet, Het spel is helemaal toegespitst op Nunspeetse situaties. Via een spaaractie is het spel te verkrijgen. Maar op=op. (Foto: Dick Baas) (Foto: )

Uniek Monopolyspel editie Nunspeet bij Plus Wilmink

Bijna iedereen heeft wel een Monopolyspel in huis, een leuk spel om veel (Monopoly)geld te verdienen. Allerlei straten in enkele Nederlandse steden spelen een rol. Maar nu is er een officiële Nunspeetse editie met onder meer de Dorpsstraat, Laan, Oosterlaan, Gerbrandystraat, Piersonstraat, VV Nunspeet, Petraschool, Morgenster, De Ridderschool. Maar ook in Nunspeet: 'naar de gevangenis'. Kansen zijn er ook.

NUNSPEET - De Nunspeetse editie van het Monopolyspel is exclusief verkrijgbaar bij Plus Wilmink in winkelcentrum Binnenhof. Elke klant kan er voor sparen. Bij besteding van tien euro aan boodschappen een zegel en bij dertig zegels is de kaart vol. En met bijbetaling van slechts 29,95 euro is er voor de klant een uniek Nunspeets spel. De oplage van het spel is gelimiteerd. Wie zeker wil zijn van een spel kan reserveren door een aanbetaling van 10 euro. Met een voucher is het spel dan later op te halen. Plus-eigenaar Jeroen Wilmink weet van collega's, die de actie eerder hebben gedaan, dat het Monopolyspel heel snel op is. De actie is op maandag 30 september begonnen en loopt tot en met zaterdag 16 november.

Jeroen Wilmink: "Er zijn ieder jaar maar ongeveer vijf/zes Plus-winkels die toestemming krijgen om het spel voor hun plaats te verkopen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden