Voorzitter Gert-Jan Gerrits dankt Martin van Bredero voor zijn hulp.
Voorzitter Gert-Jan Gerrits dankt Martin van Bredero voor zijn hulp. ((Foto: Geert Jan Prins))

Inspirerende bijeenkomst Stichting Nunspeet Verduurzaamt

Op 8 oktober vond bij Hoveniersbedrijf Stip in Elspeet een bijeenkomst plaats van Stichting Nunspeet Verduurzaamt. Henriekus Stip van het hoveniersbedrijf gaf een presentatie over het bedrijf dat rentmeesterschap als leidend principe voor hun bedrijfsvoering heeft en de meer dan 20 deelnemers kregen een rondleiding over het bedrijf.
Jaap Schoonhoven van de Gemeente Nunspeet verzorgde een presentatie over het duurzaamheidsprogramma van de gemeente Nunspeet welke met name gericht is op energie, circulariteit en klimaat. Secretaris van de stichting, Harry Noppers, deelde de voortgang van de werkgroep maatschappelijke ontwikkeling van de stichting. Naast deze werkgroep zijn er werkgroepen circulariteit, energie en natuur.
Aftredend bestuurslid Martin van Brederode werd door voorzitter Gert-Jan Gerrits bedankt voor zijn actieve en positieve bijdrage aan het initiatief vanaf de eerste bijeenkomst (zie foto).
De eerstvolgende bijeenkomst zal plaatsvinden op 10 maart. Voor meer informatie over Stichting Nunspeet Verduurzaamt: zie www.nunspeetverduurzaamt.nl.
Nunspeet Verduurzaamt levert een actieve bijdrage aan de bewustwording van organisaties in de gemeente Nunspeet op het gebied van energie, ecologie en maatschappelijke ontwikkeling. De visie is het versterken van samenwerking en bewustwording op het gebied van duurzaamheid tussen organisaties in de gemeente Nunspeet.
Organisaties die gevestigd zijn in de gemeente Nunspeet en de visie en missie van Stichting Nunspeet Verduurzaamt onderschrijft, zijn welkom om deel te nemen. Neem daartoe contact op via info@nunspeetverduurzaamt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden