De Loden Roos in Nunspeet bestaat deze maand 15 jaar. Op de foto: Alina Beelen (l.), Sharon Hup (m.), en Jacqueline de Heer. (eigen foto)
De Loden Roos in Nunspeet bestaat deze maand 15 jaar. Op de foto: Alina Beelen (l.), Sharon Hup (m.), en Jacqueline de Heer. (eigen foto) (Foto: )

ZAKENNIEUWS

'De Loden Roos' viert derde lustrum

NUNSPEET - Eind oktober bestaat woonwinkel 'De Loden Roos' van Alina Beelen en Jacqueline de Heer in Nunspeet vijftien jaar. DE eigenaressen runnen de winkel samen met Sharon Hup, een afgestudeerd interieuradviseur (zie ook foto).
In de woonwinkel aan de aan de Brinkersweg 36 is al die jaren al een diversiteit aan woonstijlen te vinden. Zowel landelijk, stoer en sober als trendy. Wonen en interieur is al jarenlang de grote passie van de medewerkers van De Loden Roos. Daarom helpen zij graag de klanten om van hun huis een écht warm thuis te maken. De collectie van 'De Loden Roos' is opvallend breed. Verlichting, handgemaakte lampenkappen, klein meubelen, zijden bloemen, potterie en nog veel meer.
Het is altijd lastig om een huis af te stylen, maar daar helpen de dames van De Loden Roos graag bij. Tegenwoordig is ook het woonadvies aan huis niet meer weg te denken. En daarom zit dat ook in het aanbod.
Van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 oktober is er een feestweek bij 'De Loden Roos'. De winkel is dan compleet in de najaarssfeer gedompeld met de allernieuwste collecties. Ook vinden er verschillende acties plaats.
Meer informatie over de winkel én de details van viering van het derde lustrum is te vinden op:

www.delodenroos.nl

Voortzetting leslicentie
De Brake

NUNSPEET - De steekproef 'Licentie Nationale Zwemdiploma's' door de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) is voor Sport- en Recreatiecentrum De Brake in Nunspeet positief uitgevallen.
Om te bepalen of een zwemlesaanbieder voldoet aan de eisen van de Licentie Zwem-ABC wordt deze getoetst op zaken als: is er voldaan aan wet- en regelgeving, is de zwemlesgevende gescreend en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), werkt de zwemlesaanbieder volgens de Gedragscode Zwembranche, is de zwemlesgevende voldoende opgeleid, is er nagedacht over de manier van lesgeven, hebben ouders zicht op de vorderingen van de kinderen tijdens de zwemles, is er een ongevallenregistratie en een klachtenprocedure?
De Brake heeft de Licentie Zwem-ABC behaald en voldoet daarmee aan de eisen. De NRZ: "We zijn er trots op dat De Brake er voor kiest om te blijven voldoen aan de (nieuwe) kwaliteitsstandaard in de branche. Samen staan voor het borgen van veiligheid en kwaliteit van het zwemonderwijs'.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden