Muziekvereniging Juliana Doornspijk houdt festival in Veluvine

NUNSPEET - De Christelijke Muziekvereniging Juliana Doornspijk houdt zaterdag 2 november een festival in Veluvine met medewerking van vijf orkesten uit verschillende divisies. De aanvang is 18.30 uur en de entree 7,50 euro (inclusief een consumptie).
Medewerking wordt verleend door: Muziekvereniging Excelsior (Westenholte), Kunst Na Arbeid (Lunteren), Elspeets Fanfare Orkest, Advendo (Franeker) en Christelijke muziekvereniging Juliana Doornspijk.
Jurylid is J. Dijkstra, internationaal bekend als lid van nationale- en Internationale verenigingen, waaronder de European Brass Band Association. Er is een beker te winnen voor de vereniging die een te spelen mars als beste uitvoert.
CMV Juliana Doornspijk staat sinds 2014 onder leiding van dirigent Siemen Hoekstra. Siemen volgde zijn trompetstudie aan het Leeuwarder Conservatorium en het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij o.a. Peter Masseurs en Klaas Kos. En later nog privélessen bij Willem v.d. Vliet. Ook studeerde hij Ha/Fa/Bra directie in Leeuwarden en Groningen bij o.a. Jan de Haan.

Meer berichten