Voetbalvereniging Nunspeet verliest van Bennekom: 1 - 4

Voetbalvereniging Nunspeet verliest van Bennekom: 1 - 4

NUNSPEET - Afgelopen zaterdag speelde Nunspeet opnieuw tegen een titelkandidaat. Dit keer een uitwedstrijd tegen Bennekom.
Vorig jaar stapte Nunspeet met een 5-1 nederlaag in de bus, op papier dus een lastige wedstrijd.

In de beginfase wist Nunspeet de gastheer Bennekom buiten de zestienmeter te houden. Maar een ongelukkige overtreding in de tiende minuut door Patrick Pluim werd bestraft met een penalty. Deze werd feilloos benut door Just Berends.
Een paar minuten na deze openingstreffer was het Van Wetering die een opgelegde kans net niet in het Bennekom doel wist te werken.
In de 20e minuut was het opnieuw Nunspeet dat de kans op een gelijkmaker onbenut liet. Kort hierna was het Karim Mulder die alleen voor de Bennekom keeper de bal over het doel werkte. Hierna was het Bennekom dat na een scrimmage voor Nunspeet keeper Sean Poot de 2-0 voorsprong voor de thuisploeg op het scorebord liet zetten.
Nunspeet bleef diverse kansen creëren op de aansluittreffer, maar tegen de verhouding in was het Bennekom dat op slag van rust zelfs de 3-0 wist aan te tekenen.
In de tweede helft was het opnieuw Nunspeet dat de aanval zocht. Zo was het Job Hogedoorn die in kansrijke positie tegen de paal schot. In de rebound was het een counterend Bennekom dat de verde treffer maakte.
Nunspeet bleef de aanval zoeken en het was dan eindelijk raak. In de 74e minuut Van Wetering die de eretreffer scoorde.
De eindstand van 4-1 werd hiermee dan ook bereikt. Ondanks de tegentreffers was Nunspeet opnieuw de ploeg met de meeste kansen, maar een effectief Bennekom dat de winst pakte.
Om aansluiting te houden met de middenmoot moet er komende zaterdag gewonnen worden van DTS 35. Die wedstrijd op sportpark De Wiltsangh begint om 14.45 uur. Balsponsor is dan Van den Pol Herenmode Nunspeet.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden