Burgemeester Nunspeet gaat ontbijten met schoolkinderen

Burgemeester Nunspeet gaat ontbijten met schoolkinderen

NUNSPEET - Burgemeester Breunis van de Weerd gaat op vrijdag 8 november het goede voorbeeld geven tijdens het Nationaal Schoolontbijt. Hij schuift aan voor een ontbijt met kinderen van CNS De Morgenster. Hij onderstreept hiermee, net als zijn collega-burgemeesters in het hele land, het belang van een gezond ontbijt.
Het ontbijt is een onderdeel van de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarin in 250 gemeenten een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op 2.750 basisscholen.
In Nunspeet gaat de burgemeester ontbijten met leerlingen van CNS De Morgenster. In het gemeentehuis schuiven ze samen aan de ontbijttafel en maken ze kennis met elkaar. Zo geven ze het goede voorbeeld van een gezonde start van de dag, dit jaar met het thema: 'Neem de tijd voor je ontbijt!'.
Burgemeester Van de Weerd betaalt symbolisch voor het ontbijt met een donatie aan 'Het Vergeten Kind', dat zich sterk maakt voor kwetsbare kinderen met problemen thuis, zodat ze een stem krijgen en volwaardig meedoen in onze maatschappij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden