Table-officer Kees van Egmond geeft toelichting.
Table-officer Kees van Egmond geeft toelichting. (Foto: Geron Benckhuijsen)

Tiende Cafédrive trekt record aantal deelnemers

NUNSPEET - In Nunspeet werd door de Nunspeetse Bridge Club zaterdag 9 november voor de tiende keer de jaarlijkse Cafédrive gespeeld.
Er waren 196 deelnemers, 28 meer dan in voorgaande jaren. Daaronder waren vele bridgers van buiten Nunspeet. Zij gaven zich al vroegtijdig op voor de drive om zeker te zijn van deelname. En dat is begrijpelijk, want de drive staat bekend om zijn goede sfeer en dito organisatie..
De deelnemers werden ontvangen in zeven horeca-locaties in het hart van Nunspeet en daar getrakteerd op gebak bij de koffie of thee. Per locatie speelden zij vier spelletjes om daarna naar een volgende locatie te wandelen. Het weer werkte mee, de korte wandelingen werden als heerlijk verfrissend ervaren.
In de derde locatie werd na het spelen van de spelletjes de lunch genoten. Met ingang van dit jaar had de organisatie een trofee ingesteld voor de locatie met de - volgens de deelnemers - beste lunch. Die trofee werd aan het einde van de dag uitgereikt aan Restaurant Prima. In de beoordeling werden zij op de hielen gezeten door Restaurant Jing.
In de middag werden nog eens vier keer vier spelletjes gespeeld. Daarna volgde aan het einde van de middag de prijsuitreiking in de Veluvine. Daar wachtte een, dankzij een aantal royale sponsoren, rijkelijk gevulde prijzentafel.
De Cafédrive kent niet één enkele winnaar. Er wordt gespeeld in zeven lijnen met per lijn verschillende kaarten. De prijswinnaars worden daarom per lijn aangewezen. Er waren prijzen voor het paar met de beste score per lijn, voor het paar met een gemiddelde score het dichtst bij de 50% en het op één na laagst scorende paar. Wie belangstelling heeft kan alle scores vinden op www.nbbclubsites.nl/club/10003. Kijk bij: Uitslagen/Clubcompetities/Cafédrive 2019. Op die website komt ook (i.v.m. de privacy)  tijdelijk) een uitgebreid fotoverslag. (Zie bij 'Fotoalbums').
De organisatie dankt alle deelnemende horecalocaties, alle sponsoren en vooral alle deelnemers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden