Veluvine viert 10-jarig bestaan

NUNSPEET - Het is binnenkort feest in Veluvine. Al 10 jaar kan iedereen genieten van een breed cultureel aanbod en dat is zeker iets om uitgebreid bij stil te staan. Het tweede lustrum wordt gevierd met een Feestweek van 18 t/m 23 november. Net als 10 jaar geleden, tijdens de openingsweek, houdt Veluvine in samenwerking met diverse partners veel activiteiten voor jong en oud. Zo start de week op maandag met een gratis multiculturele avond en klinkt dinsdag 'Als muziek in de oren' met diverse optredens van Cultuurkust en Anouk Dance Experience.
Op woensdag staat 'Jong & Oud' centraal met de kindervoorstelling 'Ik Zou Wel Een Kindje Lusten' en een kinderkleedjesmarkt. Daarnaast wordt de familiefilm 'Kapsalon Romy' gedraaid. Aansluitend is er een speciale editie van 'Samen aan tafel' met een stampottenbuffet. Donderdag wordt een speciale dag voor genodigden. Vrijdag en zaterdag staan er diverse gratis workshops en voorstellingen/films in de planning voor een speciaal jubileumtarief van 5 en 10 euro. De voorstelling 'Ruimte' van Stef Bos is inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten te verkrijgen voor de film 'Yesterday' en de film 'Kapsalon Romy'.
De Feestweek wordt zaterdag afgesloten met een sta-concert van Nederpop All Stars. Op deze avond komt Henk Westbroek als speciale gast optreden en komen de nummers 'Zelfs je naam is mooi' en 'Vriendschap' tot leven. Voor deze avond zijn nog een beperkt kaarten a 10 eur beschikbaar.
Kijk voor meer informatie over de Veluvine Feestweek op www.veluvinenunspeet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden