Update wegwerkzaamheden Harderwijkerweg Hulshorst

HULSHORST - De asfaltwerkzaamheden van fase 3 zijn voor dit moment afgerond. Dinsdag 12 november zijn meerdere lagen asfalt aangebracht. Woensdag 13 november wordt gestart met de laatste fase. Dit betekent het volgende:
De manege en V.V. Hulshorst zijn vanuit Nunspeet bereikbaar via een rijplatenbaan over het terrein van de manege.
Het bestemmingsverkeer van en naar Hulshorst volgt de omleidingsroute via de noordzijde van Hulshorst.
De aansluiting naar de Akkerweg is afgesloten.
Snacky Wok is bereikbaar vanaf de Bredeweg via een rijplatenbaan.

Om het bestemmingsverkeer zo goed mogelijk te begeleiden worden extra verkeersregelaars ingezet. Op sluipverkeer wordt gecontroleerd. Bedrijven in Hulshorst zijn bereikbaar via de omleidingsroute voor het bestemmingsverkeer.

Voor de realisatie van de aansluiting van de Braambosch op de Harderwijkerweg vinden er vanaf woensdag 13 november voorbereidende werkzaamheden plaats. Vervolgens worden op dinsdag 19 november de eerste lagen asfalt aangebracht. De aansluiting van de Braambosch op de Harderwijkerweg is in die periode afgesloten.

De bewoners van plan Weversweg kunnen gebruikmaken van de tijdelijke doorsteek tussen de Doornenkamp-Boezeroen. De Zandhuisweg en Klarenweg blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Woensdag 13 november vinden voorbereidende werkzaamheden plaats aan de fietspaden achter de bushaltes ter hoogte van de Varelseweg. Dinsdag 19 november werden de eerste lagen asfalt aangebracht. Het fietsverkeer wordt ter plekke begeleid door verkeersregelaars.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden