Oude tijden herleven bij het optreden van de Nederpop All Stars. (Foto: Lilith)
Oude tijden herleven bij het optreden van de Nederpop All Stars. (Foto: Lilith) (Foto: )

Jarig Veluvine viert feest met Nederpopklassiekers

door de redactie

Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde muzikanten, neemt je op zaterdag 23 november in Veluvine mee op een muzikale roadtrip langs legendarische Nederpopklassiekers van de jaren 80 tot nu. De voorstelling 'Zelfs je naam is mooi' belooft een feest der herkenning te worden waar natuurlijk ook de voetjes van de vloer gaan.

NUNSPEET - De jaren 80 zijn de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn populairder dan ooit met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes. Deze tijden herleven tijdens het concert van de Nederpop All Stars.

Henk Westbroek

De muzikanten stonden aan de wieg van vele Nederlandse klassiekers en zijn samen goed voor zo'n tien Top 2000-noteringen. Dit keer nemen zij ook zanger Henk Westbroek, van Het Goede Doel, mee als speciale gast. Hij hoefde niet lang na te denken: "Een seconde of anderhalf. Ik heb het voorrecht gehad om mijn hele leven met topmuzikanten te mogen werken. Daar raak je verwend van, maar ik kende een aantal mensen uit de band al en wist dat ze heel goed waren. Door ziekte had ik een aantal jaren niet of nauwelijks gespeeld, maar ik miste dat wel. Optreden is buiten spelen en je krijgt nog applaus ook."
Liedjes als 'Vriendschap' en 'Zelfs je naam is mooi' zullen deze avond dan ook niet ontbreken. Maar 'Zelfs je naam is mooi' is een zeer gevarieerd theaterconcert en niet alleen hits uit de jaren 80 komen voorbij. Ook moderne klassiekers en andere pareltjes uit de muziekgeschiedenis komen voorbij.

De Rabozaal wordt deze avond omgetoverd tot een heus feestpaleis. De stoelen gaan de zaal uit, de voetjes gaan van de vloer en DJ Twan sluit de avond af. Zo vieren we samen met Nederpop All Stars het 10-jarig jubileum van Veluvine en wordt de feestweek ook feestelijk afgesloten. En om te vieren dat Veluvine 10 jaar bestaat, zijn de kaarten 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via:

veluvinenunspeet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden