Tommie en Sofie maken er een groot Sinterklaasfeest van. (Foto: Veluvine)
Tommie en Sofie maken er een groot Sinterklaasfeest van. (Foto: Veluvine) ( )

Groot Sinterklaasfeest voor kinderen in Veluvine

door de redactie

Na een lange stoombootreis uit het verre Spanje zijn Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten afgelopen zaterdag weer in Nederland aangekomen. Hij deed daarbij onder meer Elburg en Nunspeet aan. De Sint en zijn Pieten zijn natuurlijk druk met het bezorgen van cadeautjes door de schoorstenen, maar gelukkig houden ze ook van een feestje! Daarom nodigt de Sint alle kinderen uit voor het Sinterklaasfeest op woensdag 27 november om 13.30 en 16.00 uur in Veluvine.

NUNSPEET - Sinterklaas heeft dit keer aan Tommie gevraagd om hem te helpen met alle voorbereidingen voor het grote Sinterklaasfeest in Veluvine. Maar oei… Tommie is dat helemaal vergeten!

Spannend

Tommie is namelijk soms wat onhandig en vergeetachtig, wat natuurlijk zorgt voor leuke, spannende en gekke avonturen. Maar gelukkig is Sofie altijd in de buurt om alles weer op te lossen. Ook dit keer gaat zij Tommie helpen, samen met de hulp van alle kinderen, om alsnog het Sinterklaasfeest door te kunnen laten gaan! Want stilzitten in dit chaotische avontuur is natuurlijk geen optie.

Liedjes

Samen met alle kinderen staan Tommie en Sofie sterk. Er worden slingers getoverd en er worden flink wat liedjes geoefend. Want pas als alles klaar en voorbereid is, kan het feest beginnen! Maar is het nog op tijd?

Samenwerking

Het Sinterklaasfeest wordt georganiseerd in samenwerking met Veluvine, Nunspeet uit de Kunst en de Ondernemers Vereniging Nunspeet. Uiteraard heeft de Sint ook nog een cadeautje voor in de schoenen van alle kinderen, gesponsord door diverse lokale ondernemers waaronder Smale Brood & Banket.

Toegangskaarten

Toegangskaarten voor dit Sinterklaasfeest in Veluvine kosten 2,50 euro per stuk. Ze zijn verkrijgbaar via:

veluvinenunspeet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden