Keurmerk Veilig en Schoon.
Keurmerk Veilig en Schoon. (Foto: Sportbedrijf Nunspeet)

Keurmerk voor Sport- en recreatiecentrum de Brake

NUNSPEET - Sport- en Recreatiecentrum de Brake heeft het Keurmerk Veilig en Schoon weten te behouden. Het Keurmerk Veilig en Schoon is een kwaliteitsmerk voor de zwembadbranche met het wettelijk kader als ondergrens met daarboven een aantal extra kwaliteitseisen. De keuringsmeester van Sportfondsen Nederland heeft bepaald dat Sport- en Recreatiecentrum de Brake aan de gestelde eisen voldoet. Met zelfs nog betere resultaten dan vorig jaar.
Sportbedrijf Nunspeet BV is er trots op dat haar locatie dit belangrijke keurmerk uit de zwembadbranche ontvangt. Titus Mennen, directeur/bestuurder: “Met het keurmerk Veilig & Schoon laten wij zien dat de bedrijfsprocessen omtrent hygiëne en veiligheid goed zijn vormgegeven en goed worden uitgevoerd door onze medewerkers in het zwembad, de sporthal en de horeca. Daar zijn wij trots op. Wij werken hard aan een steeds hogere kwaliteit”.
Naast de Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden (WHVBZ) vallen onder anderen ook de volgende aspecten onder het keurmerk: Waterleidingwetgeving en legionellapreventie, ARBO, HACCP en vergunningen. Of een zwembad het Keurmerk Veilig en Schoon heeft behaald, is te zien aan het logo van dit keurmerk. In Sport- en Recreatiecentrum De Brake hangt deze, met trots, bij de entree van het zwembad.
Meer informatie: www.sportbedrijfnunspeet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden