Makelaar Nico van der Heiden (l.) van Kok & Heijkamp Makelaars overhandigt de cheque ter waarde van 2.500 euro aan familie Dikken.
Makelaar Nico van der Heiden (l.) van Kok & Heijkamp Makelaars overhandigt de cheque ter waarde van 2.500 euro aan familie Dikken. (Foto: Kok & Heijkamp Makelaars)

Huizenverkoper van Kok & Heijkamp wint 'gratis makelaar'

NUNSPEET - Een huizenverkoper van Kok & Heijkamp Makelaars heeft bij een landelijke makelaarsactie van beroepsvereniging Vastgoedpro de makelaarskosten teruggewonnen. Familie Dikken uit 't Harde ontving uit handen van makelaar Nico van der Heiden van Kok & Heijkamp Makelaars een cheque ter waarde van 2.500 euro.
De gelukkige winnaar werd verrast met een cheque, een bos bloemen en een taart. “Het is heel mooi om een van onze klanten op deze manier te kunnen verblijden. Wij weten natuurlijk als geen ander wat er komt kijken bij het kopen en verkopen van een woning. Voor verkopers en kopers is dat een spannende periode. Wij begeleiden hen daar graag en volledig in van begin tot eind. Dat we dit als extra kunnen doen, maakt ons werk nog mooier”, aldus makelaar Nico van der Heiden.
Kok & Heijkamp Makelaars met vestigingen in Nunspeet en 't Harde doet mee aan de landelijke campagne ‘Uw eigen makelaar op onze kosten’. Met die actie maken kopers of verkopers van woningen in de laatste vier maanden van 2019 kans om hun bemiddelingskosten terug te winnen. Familie Dikken is een van de in totaal vier winnaars in Nederland.
Meer informatie over de actie is te vinden op www.Vastgoedpro.nl/actie. Meedoen met actie kan nog tot en met 31 december.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden