Eén van de starts vorig jaar. (Foto: TCDV)
Eén van de starts vorig jaar. (Foto: TCDV)

Vijfde wedstrijd Veluwse MTB Wintercompetitie in Nunspeet

NUNSPEET - TC De Volharding uit Nunspeet houdt zaterdag 4 januari de vijfde wedstrijd binnen De Veluwse MTB Wintercompetitie. De competitie bestaat in totaal uit negen laagdrempelige mountainbikewedstrijden. Deze worden georganiseerd door verenigingen op en rond de Veluwe.
De start op 4 januari is aan de Eperweg nabij de Zandenplas. Informatie over starttijden, inschrijving en dergelijke is te vinden op de website van de Veluwse MTB Wintercompetitie: www.mtb-competitie.nl. Mede door sponsoring van lokale bedrijven is het mogelijk dit evenement te organiseren. Ter plaats is catering aanwezig, voor de veiligheid heeft de organisatie op een aantal plaatsen drankhekken. Deelnemers kunnen aan één of meerdere wedstrijden deelnemen. Bij deelname aan minimaal vijf wedstrijden, doet men mee voor het eindklassement. Er gelden verschillende (leeftijds-)categorieën. Iedereen die het leuk vindt om eens in competitieverband te mountainbiken is welkom. Een KNWU basislicentie of een NTFU lidmaatschap is minimaal vereist om mee rijden.
Deelname aan één wedstrijd kost 3 euro voor de jeugd en 6 euro voor volwassenen. De kosten voor deelname aan alle wedstrijden (passe per toutes) zijn 15 euro voor de jeugd en 25 euro voor volwassenen. Tijdens de wedstrijden is een stuurbordje verplicht, deze kan ter plaatse worden aangeschaft voor 5 euro.
Publiek is van harte welkom. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De eerste wedstrijd start om 09,15 uur, de laatste wedstrijd om 14.52 uur.
Meer informatie Meer informatie is te vinden op www.mtb-competitie.nl. Of stuur een e-mail naar Jeroen Bouw, bestuurslid MTB van TC De Volharding, via mtb@tcdevolharding.nl.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden