Alle foto's: Erik van de Weerd)
Alle foto's: Erik van de Weerd)

vv Nunspeet huldigt 22 jubilarissen

NUNSPEET - Dat Voetbalvereniging Nunspeet veel trouwe leden kent, bleek tijdens de nieuwjaarsreceptie, die door veel leden, sponsoren, B en W van Nunspeet, raadsfracties en familie van de jubilarissen werd bezocht. Er werden 22 jubilarissen gehuldigd voor hun 65, 60, 50, 40 en 25 jarig lidmaatschap. Een unicum zelfs van een 68-jarig lidmaatschap.
Voorzitter Rob Buis ging in zijn nieuwjaarstoespraak in op de ontwikkelingen binnen de club. De hoofdtrainerwissel heeft tot behoud in de 1e klasse D geleid. Hij noemde ook de vele kampioenen bij de jeugd en enkele seniorenteams. Er zijn grote stappen gezet in de financiële huishouding, met nadrukkelijke hulde aan het interim bestuur én de financiële commissie. ''We hebben als nieuw bestuur, de afgelopen maanden veel werk verzet in het beleidsplan, vrijwilligersbeleid.''
De eerste fase 'Revitalisering van het sportpark' in de vorm van een nieuw kunstgrasveld is inmiddels gerealiseerd en nu wordt dit jaar gestart met de bouw van de kleedkamers, met mogelijk mogelijk een nieuwe accommodatie van kantine, bestuurskamer, businesshome e.d. hier bovenop. Dit laatste zal veel inzet vergen d.m.v. zelfredzaamheid. ''Vanzelfsprekend hopen we dat dit haalbaar wordt. Daarbij zullen we alle hulp nodig hebben, van onze leden, vrijwilligers, sponsoren maar ook van de gemeente. We zijn hier al druk mee bezig en de komende periode worden de plannen verder uitgewerkt". Er is al een derde film gemaakt hoe het eventueel eruit kan komen te zien en dit werd getoond aan de aanwezigen.
Daarna vond de huldiging plaats van de 22 jubilarissen door Betty Wieteler-Bruijnes, lief en leed commissie en voorzitter Rob Buis.
Oorkonde, speld en een arrangement bij PEC Zwolle ging naar Martin Juffer (68 jaar lid) en Gerrit Bouw sr (65 jaar lid)
Oorkonde en Nunspeet klompjes: 62 jaar: Henk Juffer.
Oorkonde en speld: 50 jaar: Jaap Frens, Wim Stegeman Nunspeet-horloge en speld:40 jaar: Dennis Boelaart, Arnold Zoet, Egbert Kroneman, Fred Hup, Jaap Schipper, Lammert Brummel, Henk de Groot, Roelof Vis, Willem Beelen en Henri Niebeek
Speld 25 jaar: Ruud van Rijn, Gerard Tabak, Martin Drost, Gerjan Mulder, Henri Drost, Mitchel Toes en Rene Karzijn.
Alle jubilarissen kregen ook bloemen overhandigd. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden