Presentator RTV Nunspeet gezocht

NUNSPEET - Op dinsdagmiddag is er een uur een gevarieerd programma van 'Senioren bij de tijd' op RTV Nunspeet. Een eigentijds programma voor senioren en andere luisteraars in de wijde omgeving van de gemeente. Veel uiteenlopende onderwerpen passeren de revue, interviews worden afgewisseld met muziek, reclame en journaal. Voor de presentatie van dit programma worden vrijwilligers gezocht die één of twee keer per maand beschikbaar zijn. De werkzaamheden houden onder andere in het samen met het team bepalen van de onderwerpen per uitzending, de uitzending met de gasten voorbespreken en eventueel samen met een medepresentator de uitzending presenteren. Samen met een collega zorgt men ervoor dat het uur leuk wordt ingevuld. Men mag meedenken bij de invulling van het programma; eigen ideeën en het aandragen van onderwerpen zijn welkom.
Het team dat zich bezighoudt met het maken van 'Senioren bij de Tijd', is een gemotiveerde groep mensen die het een leuke uitdaging vindt om samen een mooi en informatief radioprogramma te maken. Belangstellenden mogen gerust een keertje komen kijken en sfeer proeven in de studio.
Voor meer informatie kan men een mail sturen naar seniorenbijdetijd@gmail.com, ter attentie van Frans van Baardwijk (Stichting Welzijn Nunspeet). Hij neemt dan contact op.
Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Neem eens een kijkje in de vacaturebank van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet. Ze ook:

vrijwilligerswerknunspeet.nl

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden