Borstkankeravond voor partners

NUNSPEET/HARDERWIJK - Ziekenhuis St Jansdal houdt op donderdag 16 januari een avond voor partners van (ex) borstkankerpatiënten. Het doel is om erkenning, herkenning en ondersteuning te bieden aan partners van (ex)borstkankerpatiënten.
Een woordvoerder: ''Na een korte presentatie van een psycholoog gaan we tijdens de avond met elkaar in gesprek over onderwerpen waar partners van borstkankerpatiënten mee te maken kunnen krijgen. Bijvoorbeeld mentale of fysieke verandering, de gevolgen van chemotherapie en een eventueel vervroegde overgang. Vervolgens is er gelegenheid om daarover door te praten. Er is voor gekozen om geen (ex)borstkanker patiënten uit te nodigen, maar alleen de partners.''
De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.00 uur en vindt plaats in de Dageraitzaal, eerste verdieping van het ziekenhuis (route 1.03). Bezoekadres: Wethouder Jansenlaan 90 in Harderwijk. De bijeenkomst is gratis toegankelijk. Aanmelden is noodzakelijk en kan via oncologiepoli@stjansdal.nl. Voor nadere informatie: coördinerend oncologie verpleegkundige Fyni Renes, tel. 0341-463889.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden