Wethouder Mark van de Bunte en bedrijfscontactfunctionaris Bep Franken feliciteren Ruud van Rijn en Gerrold Bossenbroek.
Wethouder Mark van de Bunte en bedrijfscontactfunctionaris Bep Franken feliciteren Ruud van Rijn en Gerrold Bossenbroek. (Fotografie CreaPictures )

C-Focus uit Nunspeet wint Business Voice Veluwe

NUNSPEET - Nunspeters Gerrold Bossenbroek en Ruud van Rijn van het bedrijf C-Focus hebben de Business Voice Veluwe gewonnen. De Business Voice is een onderdeel van de Startersdag Veluwe, een netwerkevenement voor startende ondernemers in de regio. Wethouder Mark van de Bunte feliciteerde de winnaars zaterdag 25 januari namens de gemeente Nunspeet.

Gerrold en Ruud vertelden in 90 seconden over hun jonge bedrijf C-Focus. C-Focus helpt bedrijven om hun klantenservice te verbeteren en tegelijkertijd hun kosten te beheersen. Gerrold en Ruud worden hierbij geholpen door hun jarenlange ervaring en aanstekelijke enthousiasme. Met hun pitch wonnen Gerrold en Ruud hun eigen coach: directeur bedrijven Gerard Ankoné van Rabobank Noord Veluwe gaat de komende maanden met hen aan de slag.

De Startersdag is een initiatief van de Stichting Starterscollectief Veluwe. Een aantal Veluwse gemeenten steunt de stichting. Niet alleen financieel, maar ook door betrokken en aanwezig te zijn bij de diverse evenementen die de stichting organiseert. Zo opende burgemeester Breunis van de Weerd de Startersdag met een persoonlijke boodschap voor de aanwezige starters. En na afloop zette een trotse wethouder Mark van de Bunte de winnaars nog eens extra in het zonnetje. Door sponsoring van de gemeente Nunspeet, Rabobank, Interstuhl en Thereca kon het Starterscollectief alle finalisten een rode bureaustoel overhandigen.

Meer berichten