Kwartfinale 'Let's Make Comedy' in Veluvine

NUNSPEET - Iedereen kent het Cameretten Festival en het Leids Cabaret Festival, maar nu is er ook Let's Make Comedy. De Vereniging Gelderse Podia geeft met dit nieuwe festival nieuw talent de kans om dicht bij huis op een open podium bij één van de deelnemende Gelderse podia vlieguren te maken


Professionele, ervaren comedians presenteren als Master of Ceremony (MC) alle avonden van het Let's Make Comedy festival. En in de finale treedt Howard Komproe op als MC en deejay in de afterparty! Pieter Jouke (comedian en schrijver van o.a. het VPRO-programma Zondag met Lubach) ondersteunt de halvefinalisten tijdens workshops in de opbouw van hun tekst en performance. In de finale geeft een bekende artiest een gastoptreden tijdens het juryberaad. De jury is samengesteld uit vak-experts op het gebied van theater en comedy. 
Na de uitreiking van de Let's Make Comedy Award op 21 maart vindt in het najaar van 2020 een finalistentour plaats op de deelnemende Gelderse podia. 
De voorrondes zijn vorige week begonen, de kwart- en halve finales zijn in maart en de finale vindt plaats op 21 maart in het Posttheater. Eén van de kwartfinales is op woensdag 4 maart om 20.15 uur te zien in Veluvine Nunspeet.

Voor meer informatie:
letsmakecomedy.nl
www.geldersepodia.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden