Alle prijswinnaars. (Foto: ANWB)
Alle prijswinnaars. (Foto: ANWB) (Foto: )

Bakkerijmuseum 'Leukste uitje van Gelderland 2020'

Nederlands Bakkerijmuseum Hattem is het 'Leukste uitje van Gelderland'. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het 'Leukste uitje van Gelderland 2020'.

REGIO - Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen daarvoor de gouden award. De zilveren award ging naar 't Veluws Zandsculpturenfestijn, de bronzen was voor de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij.
Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie en voor het 'Leukste uitje over de grens'. In totaal werden ruim 80.000 stemmen uitgebracht.
Het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2020.
Op de foto hierboven (v.l.n.r.): 'zilver', Eric Koetsier, Erik van Ee, Olivia van Ee en Maxim Gazendam van 't Veluws Zandsculpturenfestijn, 'goud': Franc Weijkamp, Fred Voskuil en Martijn Rodenburg van het Nederlands Bakkerijmuseum Hattem. 'Brons': Eelco Koppelaar en Remco Pollé van het Veluwsche Stoomtrein Maatschappij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden