Organisator Amanda Hendriks.
Organisator Amanda Hendriks. (Foto: Lotte Vlot)

Nunspeetse houdt inspiratiebijeenkomst voor startende ondernemers

NUNSPEET - Veluvine is op vrijdag 27 maart het toneel van een inspiratiebijeenkomst voor (startende) ondernemers. De Nunspeetse onderneemster Amanda Hendriks deelt deze dag, samen met onderneemsters Jolanda Wicherson en Amanda Nugteren haar beste ondernemerslessen om zo beginnende ondernemers een goede start te bieden.

De nadruk van de sessies ligt op onderwerpen waar veel startende ondernemers moeite mee hebben, namelijk marketing, verkoop en persoonlijk leiderschap. Hendriks: “Toen ik vijf jaar geleden voor mezelf begon wist ik niks van ondernemen. Ik moest echt alles leren. Natuurlijk had ik mijn vakkennis, dus inhoudelijk kon ik mijn klanten prima helpen. Maar hoe kom je als ondernemer aan klanten? Want zonder klanten heb je natuurlijk geen bedrijf. Daar heb ik inmiddels vele wijze lessen in geleerd en die wil ik tijdens dit evenement graag met andere ondernemers delen. Zo kunnen zij een aantal van mijn valkuilen overslaan.”
Naast Amanda Hendriks komen ook Jolanda Wicherson (Flevolandse zakenvrouw van 2015) en verkooptrainer Amanda Nugteren hun verhaal doen. Hendriks: “Aan de hand van persoonlijke verhalen gaan we praktisch aan de slag met thema`s als je ideale klant, hoe zorg je dat je aanbod daar perfect op aansluit, hoe vind je die ideale klant met behulp van LinkedIn en leg je het eerste contact. Maar ook; hoe kom je van dat eerste digitale contact naar een persoonlijk gesprek en hoe voer je dat persoonlijke gesprek zo dat je met een deal naar huis gaat. Daarnaast is er ook aandacht voor je mindset, want als je voor jezelf werkt zit niemand je achter je broek aan om die minder leuke taken op te pakken, maar die horen er wel bij. Hoe zorg je er dan zelf voor dat je ze wel doet? Kortom, persoonlijk leiderschap. Allemaal basisvaardigheden voor ondernemers die hun bedrijf een succes willen maken.”
“De dag is wat betreft het opdoen van kennis goed gevuld met vier inspiratiesessies”, vertelt organisator Amanda Hendriks. “Maar er is ook alle tijd om elkaar te spreken. Ik ga zelf ook altijd graag naar dit soort bijeenkomsten ontmoet er altijd interessante mensen en ook vaak potentiële klanten. Dus ook vanuit dat oogpunt is deelnemen de moeite waard.”
Ondernemers die meer willen weten kunnen kijken op https://linkjeklant.nl/event/. Het aantal plekken is beperkt. Tot en met woensdag 26 februari profiteren deelnemers nog van de voorverkoop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden