OWIOS speelt kraker uit bij ZAC

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag 15 februari in Zwolle de belangrijke wedstrijd tegen ZAC. De strijd staat onder leiding van scheidsrechter G.H. Steen en begint om 15.00 uur. Het is wederom een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen in de stap om het tweede klasserschap veilig te stellen.
OWIOS heeft de rode lantaarn met elf punten uit veertien wedstrijden en ZAC staat twee plaatsen hoger op met vijftien punten uit evenzovele wedstrijden. Het verschil bedraagt vier punten waarbij OWIOS een wedstrijd minder heeft. In Oldebroek verloor OWIOS de wedstrijd met 2-1. OWIOS was hier niet doortastend genoeg om de wedstrijd naar zich toe te trekken.
Na in de voorgaande vier wedstrijden slechts één punt te hebben gepakt, sloeg ZAC vorige week toe. ZAC verraste door met 3-1 te winnen van Sparta Enschede. Na rust was het Boaz Smits die ZAC naar de overwinning schoot en hierdoor kon ZAC drie punten bijschrijven aan het totaal.
Door ernstige privé-omstandigheden werd vorige week de kraker de OWIOS – IJVV afgelast. Deze wedstrijd is nu op zaterdag 22 februari vastgesteld. Hierdoor heeft OWIOS één wedstrijd minder gespeeld. Vlak voor de winterstop had OWIOS de aansluiting weer te pakken door een 3-2 overwinning op Sparta Enschede. Maar na de winterstop stond OWIOS net twee keer aan de verkeerde kant van de score. OWIOS verloor eerst met 2-1 van Enter Vooruit en twee weken geleden met 2-1 van Be Quick '28. In beide wedstrijden zat er meer in, maar stond OWIOS uiteindelijk met lege handen. 
Met recht kan er gesproken worden van een zespunten duel. Winst is voor OWIOS noodzakelijk om de aansluiting te houden. ZAC zal de voorsprong verder willen uitbreiden. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd om de punten te pakken in de strijd tegen degradatie. Voor OWIOS tijd om aan de goede kant van de score te komen.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden