Ingrid Slaa legt haar taak als lid van de Nunspeetse gemeenteraad definitief neer. Jennifer Elskamp, die haar al tijdelijk vervangt, wordt haar opvolger (Foto: ChristenUnie Nunspeet)
Ingrid Slaa legt haar taak als lid van de Nunspeetse gemeenteraad definitief neer. Jennifer Elskamp, die haar al tijdelijk vervangt, wordt haar opvolger (Foto: ChristenUnie Nunspeet) (Foto: Picasa)

Ingrid Slaa vertrekt uit Nunspeetse gemeenteraad

Ingrid Slaa (ChristenUnie) verlaat de gemeenteraad. In december 2019 meldde zij zich ziek, omdat ze te veel hooi op haar vork had genomen. Jennifer Elskamp heeft haar plaats toen voor een periode van zestien weken ingenomen. Omdat Ingrid wil focussen op haar herstel, moet zij definitief besluiten om niet meer terug te keren in de raad. Jennifer Elskamp is bereid haar zetel in te nemen.

NUNSPEET - Met veel passie en overtuiging begon Ingrid Slaa in 2018 na een intensieve verkiezingscampagne aan haar werk als fractievoorzitter. Zij ontpopte zich als een verbinder bij uitstek. Ingrid zocht niet de polarisatie, maar probeerde mensen bij elkaar te brengen. 'Samen kom je verder'.

"Helaas komt er nu vroegtijdig een einde aan haar werk als raadslid. Dat vinden wij ontzettend jammer", geven bestuur en fractie van de ChristenUnie Nunspeet aan. "Wij bedanken Ingrid voor haar grote inzet. Wij bidden om een voorspoedig herstel. Intussen zijn we blij dat Jennifer Elskamp na de ontslagaanvraag van Ingrid gedurende heel deze raadsperiode het stokje van haar wil overnemen. Daarbij wensen we haar Gods zegen toe."

Behalve fractievoorzitter was Ingrid Slaa tot 1 november ook voorzitter van de raadscommissie Ruimte en Wonen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden