Corona-crisis hulp Nunspeet

Op 16 maart 2020 zijn wij, Annemieke Bredeweg (20) en Isa Vijsma (20), van start gegaan met Corona-Crisis Hulp Nunspeet. Dit naar aanleiding van een groter, landelijk initiatief wat we op internet voorbij hebben zien komen.

Het landelijke initiatief was vooral gericht op mensen die vlakbij of in een grote stad wonen. Het leek ons daarom een goed idee om dit ook op te zetten voor de inwoners van Nunspeet. Allereerst zijn wij van start gegaan met het bouwen van een website. Via deze website kunnen mensen zich op een eenvoudige manier aanmelden. Mensen die hulp zoeken, maar ook mensen die hulp willen bieden.

In de eerste 24 uur hebben wij ontzettend veel aanmeldingen ontvangen, hier zijn we erg blij mee. Dit komt voornamelijk door ons Facebook-bericht, welke massaal gedeeld en geliket werd. Tevens hebben wij erg veel positieve reacties ontvangen op ons initiatief.

Inmiddels zijn wij benaderd door gemeente Nunspeet en diverse welzijnspartijen, die ons hun hulp aanbieden. Op dit moment zijn wij in overleg over wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Samen staan we sterker!

Bent u iemand die hulp nodig heeft, of zou u graag iemand willen helpen? Neem dan vooral contact met ons op via coronacrisishulpnunspeet@gmail.com of kijk op onze website https://coronacrisishulpnu.wixsite.com/coronahulpnunspeet.

In een crisis als deze moeten we elkaar helpen waar we kunnen!

Meer berichten