Laat ons weten hoe u met het coronavirus om gaat. Stuur uw verhalen en foto's naar de redactie voor een plekje in de krant.
Laat ons weten hoe u met het coronavirus om gaat. Stuur uw verhalen en foto's naar de redactie voor een plekje in de krant. (Foto: Pixabay)

Oproep: Hoe gaat u om met het coronavirus?

Nunspeet - Het coronavirus zorgt voor unieke situaties voor heel veel mensen in ons land, natuurlijk ook in de gemeente Nunspeet. Wij zijn benieuwd hoe u deze bijzondere tijd doormaakt. Laat het ons weten. Enkele voorbeelden:

- Hoe vult u het thuis werken in? Stuur een foto van uw thuiswerkplek

- Hoe houdt u het gezellig met thuiswerken én rondlopende kinderen?

- Door de sociale geheelonthouding zijn gezinnen/huishoudens meer op zichzelf aangewezen. Betekent dit een revival van de bordspellen? Of heeft u andere gezinsbezigheden bedacht?

- Kinderen de hele dag drie weken lang binnenhouden: dat is vragen om stress... Hoe kunnen kinderen toch veilig naar buiten om even uit te razen? Wat geeft u uw kinderen mee?

Stuur uw verhalen en foto's naar de redactie van Huis aan Huis Nunspeet. Dat kan via ons e-mailadres redactie.nhh@dpgmedia.nl of u kunt naar onze website nunspeethuisaanhuis.nl en vervolgens rechtsonder klikken op 'schrijf mee'. We zijn zeer benieuwd naar uw bijdragen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden