Dennis en Anneloes Schenk van sportschool NLPT geven iedere ochtend (m.u.v. zondag), om negen uur een gratis training via Facebook. (Foto: Lynn Schenk)
Dennis en Anneloes Schenk van sportschool NLPT geven iedere ochtend (m.u.v. zondag), om negen uur een gratis training via Facebook. (Foto: Lynn Schenk) (Foto: )

Dagelijks les via Facebook

NUNSPEET - Op 15 maart kregen Dennis en Anneloes Schenk van de sportschool NLPT een flinke dreun van de Corona-crisis. Ze hadden in het weekend al een buiten-trainingsprogramma gemaakt voor hun leden, maar dit kon direct weer de prullenbak in. Alle sportscholen moesten per direct dicht.

Dennis: “Wij schrokken er erg van, ook omdat we net een nieuw filiaal in Elburg geopend hebben. Dit komt natuurlijk erg slecht uit. Maar al snel zagen we dit ook als een kans, een mogelijkheid om mensen in Nunspeet, Elburg en omgeving lekker thuis te laten sporten, hun trainingsroutine te houden en fit te blijven. En natuurlijk ook om ze kennis te laten maken met onze sportschool en onze manier van trainen.

Wat gaan jullie doen?
Anneloes: “Wij geven iedere ochtend, behalve zondag, om negen bij ons thuis een training, en doen de oefeningen voor. Wij filmen dit en zetten dit live op Facebook. Voor een iedereen die naar onze Facebookpagina 'Nederland Personal Training' gaat, is er de mogelijkheid om elke dag live mee te sporten. Voor de mensen die niet op Facebook zitten zetten we onze trainingen ook op www.persoonlijksporten.nl/nlpt
Dennis: “We hebben besloten om dit voor iedereen vrij toegankelijk te maken. Dus ook niet-leden kunnen gratis meedoen. Het zou ons helpen als je af en toe een duimpje bij een bericht zet, of als je een filmpje van ons deelt op Facebook.“

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden