Foto:

Sportaccomodaties gesloten tot en met 28 april

NUNSPEET - Sport- en Recreatiecentrum De Brake, Sporthal Feithenhof, de gymzalen aan de Vierhouterweg en Piersonstraat én sportzaal Op de Heide blijven gesloten tot en met dinsdag 28 april.


Op dinsdag 31 maart heeft het kabinet de sluiting van de sportaccommodaties verlengd tot en met 28 april. Deze maatregelen worden genomen bovenop de al geldende maatregelen en zijn bedoeld om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
Een woordvoerder van Sportbedrijf Nunspeet: ''Alle scholen zijn tot en met de meivakantie gesloten. Als gevolg daarvan zijn onze accommodaties tot in ieder geval 4 mei niet toegankelijk voor gymnastiekonderwijs. Veel activiteiten van Nunspeet Beweegt worden tot die datum ook geannuleerd. Houd de website van Nunspeet Beweegt in de gaten over precieze informatie over wat er nog wel en niet doorgaat: www.nunspeetbeweegt.nl/nunspeet/kies-je-sport/home.''

Tijdens de gedwongen sluiting is Sportbedrijf Nunspeet niet bereikbaar op het vertrouwde telefoonnummer, maar via de mail: info@sportbedrijfnunspeet.nl. ''Wij doen ons uiterste best om iedereen binnen drie werkdagen een reactie te sturen.''
Via de website en social media verzorgt Sportbedrijf Nunspeet updates indien dit noodzakelijk is. ''In ieder geval op woensdag 22 april. Een dag eerder immers ontvangen wij weer informatie van het kabinet over de stand van zaken'', besluit de woordvoerder.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden