St Jansdal: 'Bedrijven doneer isolatiejassen!'

Een voorbeeld van de gewenste jassen.
Een voorbeeld van de gewenste jassen. (Foto: St. Jansdal)

NUNSPEET/REGIO - Zorgverleners van ziekenhuis St Jansdal verbruiken momenteel dagelijks 1.000 isolatiejassen voor de zorg aan patiënten met corona of een verdenking erop. Het ziekenhuis ontvangt op korte termijn geen nieuwe aanvoer en ziet een groot tekort ontstaan. De jassen maken deel uit van de persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn een voorwaarde voor het leveren van veilige zorg. St Jansdal doet uit voorzorg een dringend beroep op bedrijven die binnen enkele dagen een partij disposable isolatiejassen kunnen leveren.


Op de afdeling, waar de zorgmedewerkers contact hebben met coronapatiënten, is bescherming erg belangrijk om verdere besmetting te voorkomen. De isolatiejassen/spatwaterdichte isolatieschorten moeten aan een aantal eisen voldoen om bescherming te bieden. Bent u een ondernemer die binnen enkele dagen isolatiejassen beschikbaar kan stellen aan het St Jansdal? Er worden grote partijen jassen gezocht met de volgende specificaties: ongebruikt en disposable; lange mouwen met afsluiting rond de pols; bij voorkeur sluiting op de rug; waterafstotend; enigszins slijt-/scheur vast; dikte van de jas minimaal 30 micron of hoger; lengte bij voorkeur tot aan de knie; geen stoffen jas.
Bedrijven kunnen contact opnemen met afdeling Logistiek via tel. 0341-465090 of mailen naar: Goederenontvangst@stjansdal.nl. Een woordvoerder: ''We horen graag de hoeveelheid isolatiejassen/pakken men beschikbaar wil stellen, de productinformatie en de maten.''
Voor vragen over dit onderwerp: zie vragenlijst op www.stjansdal.nl/corona.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden