De relaxstoelen van Prominent worden afgeleverd bij de ziekenhuizen. (Foto: Prominent)
De relaxstoelen van Prominent worden afgeleverd bij de ziekenhuizen. (Foto: Prominent)

Prominent verdubbelt schenking relaxstoelen aan ziekenhuizen

NUNSPEET - Ziekenhuizen in Gelderland maken dankbaar gebruik van schenking relaxstoelen door Prominent uit Nunspeet. Inmiddels ruim 200 relaxstoelen geschonken aan ziekenhuizen in heel Nederland.

Meerdere ziekenhuizen in Gelderland hebben dankbaar gebruik gemaakt van de schenking van meerdere relaxstoelen door zitspecialist Prominent, te weten in onder andere ziekenhuis Rijnstate, St Jansdal, Radboudumc, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Streekziekenhuis Koningin Beatrix, Slingeland Ziekenhuis en Ziekenhuis Gelderse Vallei.
Eerder werd door Prominent aangekondigd dat er 100 relaxstoelen ter beschikking werden gesteld aan alle ziekenhuizen in Nederland met IC-afdelingen om zorgverleners een rust- en oplaadmoment te gunnen. De vraag bleek echter zo groot dat er door heel Nederland ruim 200 relaxstoelen worden afgeleverd om het IC-personeel een steuntje in de rug te bieden. De afgelopen weken was het hele bedrijf druk in de weer om de stoelen zo snel mogelijk op de juiste plek te krijgen zodat het zorgpersoneel gelijk kon genieten van hun welverdiende rustmoment. Zo goed als alle ziekenhuizen in Nederland met intensive care afdeling zijn voorzien van twee relaxstoelen. Het familiebedrijf uit Nunspeet spreekt van een geslaagde actie.
In het magazijn van Prominent wordt momenteel met man en macht gewerkt om alle stoelen zo snel mogelijk in alle ziekenhuizen te krijgen. ‘'De reacties zijn overweldigend en hartverwarmend’', aldus Geertjan van Olst, één van de eigenaren van Prominent. “We doen er momenteel alles aan om de stoelen zo snel mogelijk bij de ziekenhuizen door het hele land te bezorgen. Onze bussen rijden af en aan vanaf onze standplaats in Nunspeet. Een mooie logistieke operatie, maar we zijn wel wat gewend. In de ziekenhuizen zijn de stoelen in deze tijden het hardst nodig.” Vanuit het hele land stroomden afgelopen week de aanvragen binnen: van Groningen tot Nijmegen, overal is het enthousiasme groot. “We hopen op deze manier de zorgverleners in Nederland letterlijk en figuurlijk een steuntje in de rug te kunnen geven en ons steentje bij te dragen. Wij willen iedereen bedanken voor hun overweldigende reacties en aanmeldingen.”

Voor meer informatie zie: https://www.prominent.nu/hartvoordezorg

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden