Nu veel mensen binnen zitten is de behoefte aan lezen flink toegenomen.(Foto: Westend61)
Nu veel mensen binnen zitten is de behoefte aan lezen flink toegenomen.(Foto: Westend61)

Bibliotheek biedt hulp bij downloaden van e-books

Hulp nodig bij het downloaden van een e-book? Bel de bibliotheek. De medewerkers helpen graag. Bibliotheek Noordwest Veluwe is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur op tel. 085-2733575. Daarnaast kun je je vraag stellen via social media of via een e-mail: info@bibliotheeknwveluwe.nl.

NUNSPEET - Veel mensen willen juist in deze tijd graag boeken lezen, maar de te-lezen-stapel met boeken is al snel op. Daarvoor bieden e-books en luisterboeken uitkomst. Het digitale karakter daarvan is vaak een drempel om ermee te beginnen, maar met wat hulp lukt het bijna altijd met de belhulp van de Bibliotheek. Bibliotheekmedewerker Siard: “Van de week had ik een 80-jarige dame aan de telefoon die graag gebruik wilde maken van de Online Bibliotheek, maar niet wist hoe dit moest. Ik heb mevrouw op weg geholpen. Zij was erg blj dat ze nu kan genieten van luisterboeken en e-books.”
Zowel leden als niet-leden kunnen gratis gebruik maken van de digitale diensten van de Bibliotheek. Ontdek de gratis e-books via de ThuisBieb, of luister een boek via de LuisterBieb. Graag toegang tot nog meer e-books, luisterboeken, podcasts en voorleesfilmpjes? Word dan lid van de bieb.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden