Post met dé VeluweZegel wordt bezorgd door heel Nederland.
(Foto: Gresbo Post)
Post met dé VeluweZegel wordt bezorgd door heel Nederland. (Foto: Gresbo Post) (Foto: )

VeluweZegel op brief of kaart extra sociaal gebaar

We leven momenteel in een bijzondere tijd. We moeten vooral veel thuis blijven en elkaar persoonlijk zien, mag in sommige gevallen helemaal niet. Iedereen moet dus manieren bedenken om te zorgen dat niemand zich eenzaam hoeft te voelen.

NUNSPEET - Een kaart sturen is zo gemakkelijk om te doen en zo leuk om te krijgen. Stuur daarom een kaart naar je opa of oma, naar de oudere buurvrouw in de straat of naar je familie en vrienden die je in deze moeilijke tijd niet fysiek kunt zien.

Gresbo Post

Hoe mooi is het dan dat je een brief of een kaart met dé VeluweZegel van Inclusief Gresbo Post kunt versturen? Dé VeluweZegel heeft vele sociale voordelen. Inclusief Gresbo Post creëert, met het uitbrengen van deze VeluweZegel, namelijk werk voor mensen met veelal een afstand tot de arbeidsmarkt en heeft een verbinding met ongeveer 80 retailers / winkeliers op de Veluwe die een bijdrage leveren aan het sociale-maatschappelijke doel.

Samenwerking

De post met dé VeluweZegel wordt bezorgd door heel Nederland, maar moet wel worden ingeleverd bij één van de 80 winkeliers die samenwerken met Inclusief Gresbo Post. Er is er altijd wel een brievenbus in de buurt.

Iedereen kan de VeluweZegel rechtstreeks bij de plaatselijke retailers kopen maar ook online bestellen via de website www.veluwezegel.nl. Op die website staan ook alle afgiftepunten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden