Steungroep voor mensen die in ziekenhuis lagen met corona

NUNSPEET - Als u in het ziekenhuis heeft gelegen, kan dit veel met u hebben gedaan. U hebt in het ziekenhuis het nodige meegemaakt. Door de opname voelt u zich mogelijk niet meer degene wie u was voor de opname. U kunt een andere blik op het leven hebben gekregen of u onzekerder voelen over uw eigen gezondheid. Lichamelijk merkt u de gevolgen door verminderde spierkracht en conditie. 

Het Venster wil daarom beginnen met een steungroep van ongeveer 4 à 5 personen die in het ziekenhuis hebben gelegen met corona. Doordat u hetzelfde heeft meegemaakt, voelt u elkaar aan en kunt u elkaar emotioneel en praktisch steunen. Aan de hand van een startbijeenkomst wordt bepaald hoe vaak de groep bij elkaar komt en wat de gespreksthema’s worden.

Doel van de gespreksgroep is om een bijdrage te leveren aan de verwerking van wat is gebeurd en om steun te bieden in het oppakken van de draad van het leven. De gespreksgroep wordt aangeboden vanuit Hospice de Regenboog en Het Venster. De gespreksgroep staat onder leiding van een maatschappelijk werker en/ of een verpleegkundige. 
Voor meer informatie en/of voor opgave kan men telefonisch of per mail contact opnemen met Christiaan Kapaan via (0341) 25 72 42 of cw.kapaan@hetvenster-nunspeet.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden