De tribune is ingeschoven en de Rabozaal ingericht voor maximaal 30 bezoekers die allemaal op afstand plaats kunnen nemen in losse fauteuils of pluche bankjes.
De tribune is ingeschoven en de Rabozaal ingericht voor maximaal 30 bezoekers die allemaal op afstand plaats kunnen nemen in losse fauteuils of pluche bankjes. (Foto: H. Leusink)

Veluvine start op 1 juni met VIP-Filmhuis

NUNSPEET - Naast de openstelling van de bibliotheek en het opstarten van diverse muziek- en danslessen gaat Veluvine Cultuur per 1 juni ook weer starten met een eigen programma in de Rabozaal.

Op 1 juni mogen er weer maximaal 30 bezoekers worden ontvangen, dit aantal is te weinig voor een theatervoorstelling, maar biedt wel mogelijkheden voor het Filmhuis. Vandaar dat Veluvine iets ludieks heeft bedacht en van start gaat met het VIP-Filmhuis op de woensdag- en vrijdagavond. De tribune is ingeschoven en de Rabozaal is ingericht voor maximaal 30 bezoekers die allemaal op afstand plaats kunnen nemen in losse fauteuils of pluche bankjes.

Veluvine zorgt voor de afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Op deze manier kan de bezoeker weer verantwoord genieten van een avondje uit. Voorafgaand aan de film ontvangen de bezoekers per mail extra informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

Veluvine begnt woensdagavond 3 juni met de film ‘Parasite’, winnaar van een Gouden Palm en vier Oscars. Daarnaast zijn de films ‘The Biggest Little Farm’, ‘The Little Comrade’ en ‘Downton Abbey’, die geprogrammeerd stonden in maart en april, opnieuw te zien. Tot slot zijn er enkele kaskrakers aan het programma toegevoegd zoals ‘A Star Is Born’, ‘Penoza: The Final Chapter’ en ‘Green Book’. De aanvang van de films is steeds om 20.00 uur.

Een kaartje kost 12,50 euro per persoon en een drankje en popcorn zijn inbegrepen. ‘'De kaartverkoop loopt al erg goed. We merken dat mensen echt zin hebben in een verantwoord avondje uit. ''Ook alle collega’s en vrijwilligers staan te popelen om weer publiek te ontvangen. Mocht het erg hard gaan dan gaan we nog extra voorstellingen toevoegen, en er komen op woensdagmiddag ook nog enkele kinderfilms bij’', aldus Harriët Vijsma, medewerker PR & Projecten.

Meer informatie en kaarten (enkel in de voorverkoop) zijn te verkrijgen via www.veluvinenunspeet.nl of op werkdagen aan de kassa van Veluvine.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden