<p>Mariska van Kolck en Tony Neef.</p>

Mariska van Kolck en Tony Neef.

(Foto: Roy Beusker)

Mariska van Kolck en Tony Neef zingen in Veluvine

  Cultuur

In januari van dit jaar ging de nieuwe Nederlandse musical ‘Haal het doek maar op – van Appelscha tot Zierikzee’ in première. Eind deze maand strijkt de cast neer in Veluvine.

NUNSPEET - Omkleden in een bezemkast en met z’n allen de bus in voor een optreden in een buurthuis. Dat is de realiteit van artiesten die in het schnabbelcircuit optreden. Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse, Willemijn van Holt, Dook van Dijck en Jordy van Loon spelen artiesten die dit leven leiden in 'Haal het doek maar op'. Een musical die oude tijden laat herleven, maar vooral het leven achter de schermen laat zien. De musical werd door publiek en recensenten gewaardeerd.

Corona zorgde voor een aangepaste, puur concertante versie waarin de nummers het leeuwendeel vormen. Nu de Nederlandse theaters toch weer beperkt publiek mogen ontvangen, keert het stuk in september terug en wordt de tournee door het land afgemaakt. De musicalcast zingt bekende nummers zoals ‘Ritme van de regen’, ‘Spiegelbeeld’, ‘Ben ik te min’, ‘Brandend zand’ en ‘Sammy’.

Kaarten voor woensdag 30 september zijn vanaf 29 euro om 19.00 en 21.00 uur zijn te reserveren via www.veluvinenunspeet.nl en via de theaterkassa (0341) 442000.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden