Foto: Pexels

Workshops EHBO voor vrijwilligers

  Ingezonden

NUNSPEET - Het Servicepunt Vrijwilligers houdt in samenwerking met het Rode Kruis Nunspeet een EHBO-workshopcarrousel. De carrousel vindt plaats op zaterdag 29 september en is bedoeld voor vrijwilligers die werkzaam zijn in de gemeente Nunspeet en die EHBO-vaardigheden nodig hebben bij hun vrijwilligerswerk, zoals bijvoorbeeld bij het begeleiden van (sport)activiteiten.

Het gaat niet om een volwaardige EHBO-cursus, maar om het aanleren en/of bijspijkeren van een aantal vaardigheden. De workshops die gegeven gaan worden zijn: theorie, kleine ongevallen, verbanden aanleggen en reanimatie. Locatie is het Rode Kruis aan de Elburgerweg 11. De bijeenkomst begint om 9.00 en duurt tot 15.45 uur. Tijdens de middagpauze wordt deelnemers een eenvoudige lunch aangeboden. Van de 60 euro die de workshop kost, betalen deelnemers slechts 15 euro. Het resterende bedrag wordt betaald door het Servicepunt Vrijwilligers.

Inschrijven kan door te mailen naar vrijwilligers@nunspeet.nl met daarin de naam en vrijwilligersorganisatie. Vervolgens maakt men 15 euro over op NL55 RABO 0152 7984 12 t.n.v. Rode Kruis afdeling Nunspeet, onder vermelding van EHBO-workshopcarrousel en de naam. De inschrijving is pas compleet als deze twee stappen zijn genomen. Er is ruimte voor 40 deelnemers.

Meer berichten