Hermien Kip en Paul Last nemen de nominatie in ontvangst.
Hermien Kip en Paul Last nemen de nominatie in ontvangst. Eigen foto Het Baken

Veilig eten in het restaurant van Seewende van Zorgverlening Het Baken

Lokaal Deel je nieuws

Genomineerd voor de Veiligvoedsel.nl Award 2022 Restaurant

Een topprestatie van de medewerkers van zorgverlening Het Baken locatie Seewende te Nunspeet die de voeding verzorgen in het restaurant. Zij hebben de keurmerkaudits van Stichting Veiligvoedsel.nl met een zeer goed resultaat doorlopen. Het niveau in het restaurant was zo hoog, dat zij genomineerd is voor de Veiligvoedsel.nl Award 2022 Beste restaurant. Hiermee behoren zij tot de top van heel Nederland.

Dat de medewerkers van Seewende genomineerd zijn in de categorie beste restaurant is een bijzondere prestatie. Vooral omdat zij bij de vorige editie nog wonnen in de categorie Beste nieuwkomer (voor organisaties die net het Keurmerk Veiligvoedsel.nl hebben behaald).
Jaarlijks ontvangt de locatie een adviseur van Stichting Veiligvoedsel.nl voor een keurmerkaudit. Tijdens deze audit wordt het restaurant op honderden onderdelen beoordeeld met betrekking tot de voedselveiligheid. Ook de locaties De Voord en De Hullen hebben de audits weer met een positief resultaat volbracht. Een vertrouwd gevoel voor de bezoekers en bewoners die bij zorgverlening Het Baken genieten van een maaltijd.

Stichting Veiligvoedsel.nl reikt jaarlijks zeven verschillende Veiligvoedsel.nl Awards uit aan de beste zorginstellingen en ziekenhuizen van Nederland. Met het uitreiken van de awards geeft de stichting positieve aandacht aan de medewerkers die er elke dag voor zorgen dat er veilig en hygiënisch gewerkt wordt tijdens de voedselverwerking.

De nominatie is in ontvangst genomen door Hermien Kip en Paul Last. De winnaar van de Veiligvoedsel.nl Award beste restaurant wordt bekend gemaakt op dinsdag 26 april om 14:00 uur via de website https://veiligvoedselawards.nl/.

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 7 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 8 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 8 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48