Anne de Glint Wouthera Vos Jan Vos
Anne de Glint Wouthera Vos Jan Vos Eduard Plate

Bloemen voor heropening extra grote Intertoys in Nunspeet

Lokaal Deel je nieuws

De Nunspeetse Intertoys ondernemers Wouthera en Jan Vos ontvingen namens het bestuur van Nunspeet Onderneemt Samen (NOS) een feestelijke bos bloemen. Ze werden uitgereikt door Anne de Glint en centrummanager Eduard Plate. De winkel werd ingrijpend verbouwd en is nu één van de grootste Intertoys winkels van Nederland en de grootste van de regio.

Keuzes maken

De ondernemers kennen Nunspeet goed. In 2000 namen ze de toenmalige gecombineerde Intertoys- en Marskramer winkel over. De Marskramer is nu gestopt en zo is er een 475m2 grote zeer actuele Intertoys winkel ontstaan aan de Marktstraat in hartje Nunspeet.

“Ondernemen is keuzes maken”, zegt Jan Vos, “Voor ons werd dat een keuze voor een grote, toonaangevende speelgoedwinkel, ook voor de regio. Dat past goed bij de sterke regio positie van Nunspeet”. De winkel bestaat uit twee verdiepingen vol speelgoed, heel veel spelletjes voor zowel kinderen als volwassenen, een grote Lego collectie en bijvoorbeeld een zeer uitgebreid aanbod aan games als Nintendo, Pokémon en Playstation. Jan Vos geeft het belang van een sterk centrum aan. Het gaat om de combinatie van een sterk centrum en een sterke winkel, is zijn visie.

Behalve het grote assortiment is ook de deskundigheid van het personeel opvallend. Veel medewerkers werken al meer dan 20 jaar in de winkel en zijn volledig op de hoogte van alle nieuwe snufjes en trends. Ook dat is iets wat voor consumenten steeds belangrijker wordt.

Sterk centrum

Het is daarmee een winkel geworden die veel aantrekkingskracht heeft op volwassenen en toeristen. “De kracht van Nunspeet is dat er een aantal stevige winkels zijn, die toonaangevend zijn in hun branche”, voegt Anne de Glint toe.

Centrummanager Eduard Plate: “Nunspeet kent een lage leegstand. Dat komt niet vanzelf. Dat vraagt goed samenwerken en dat is ook waar de samenwerkende ondernemers en de gemeente voor gaan”. Het werpt vruchten af, want winkels investeren in Nunspeet, met een opvallend lage leegstand als gevolg. Belangstellende ondernemers of starters kunnen informatie vragen via e.plate@clok.nl.

Foto 1: Anne de Glint, Wouthera Vos, Jan Vos; Foto 2: Eduard Plate, Anne de Glint, Wouthera Vos, Jan Vos

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 7 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 8 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 8 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48