Het Theehuis op Oud Groevenbeek in de ochtendzon
Het Theehuis op Oud Groevenbeek in de ochtendzon Natuurmonumenten

THEEHUIS OUD GROEVENBEEK OOK OP VRIJDAGMIDDAG GEOPEND

Lokaal Deel je nieuws

Het Theehuis van Natuurmonumenten op landgoed Oud Groevenbeek in Ermelo is van 29 april (meivakantie) tot 28 oktober (herfstvakantie) ook op vrijdagmiddag van 13:00 – 17:00 uur open. Op de reguliere openingstijden op woensdag, zaterdag en zondag van 10:00 – 17:00 uur blijft iedereen uiteraard ook van harte welkom.

“We zien dat sinds de pandemie steeds meer kinderen met hun ouders en/of opa’s en oma’s hun weg naar de buitenspeelplaats vinden. We zijn dan ook blij dat we deze groep straks ook vrijdag na school kunnen ontvangen met koffie, thee, limonade, ijs en lekkers bij het gezellige Theehuis”, vertelt Inge van Kampen, boswachter Communicatie en Beleven bij Natuurmonumenten.

Buiten spelen
Het Theehuis op Oud Groevenbeek wordt geheel gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers. Zij staan klaar om iedereen welkom te heten in het bos, de horeca en de buitenspeelplaats bij het Theehuis. Hier kunnen kinderen spelen met water, zand en modder, balanceren over boomstammen, en nog veel meer! Ondertussen kunnen volwassenen zich binnen of bij mooi weer op het terras van het Theehuis vermaken.

Over Oud Groevenbeek
Landgoed Oud Groevenbeek is de trots van Natuurmonumenten op de Noordwest-Veluwe. De sfeer van het landgoed brengt je honderd jaar terug in de tijd. Het was vroeger een zelfvoorzienend landgoed en alles is goed bewaard gebleven: de villa, de druivenkas, een boerderij en statige beukenlanen.

Adres & bereikbaarheid
Centraal op het landgoed ligt het Theehuis. Adres: Putterweg 238, 3851 VG, Ermelo.
Het Theehuis is alleen bereikbaar per fiets of te voet. Parkeren kan op de parkeerplaats van Natuurmonumenten aan de Putterweg/kruising Watervalweg (herkenbaar aan welkomstbord).

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 8 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 9 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 10 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48