Voorzitter van de SHOW Henk Graafland voor zalencentrum Veluvine
Voorzitter van de SHOW Henk Graafland voor zalencentrum Veluvine SHOW / Diane Kleine

Huurders Omnia Wonen kunnen mooie prijzen winnen

Lokaal Deel je nieuws

Wilt u een airfryer, koffiezetapparaat of zelfs chromebook winnen? Dat kan huurders van Omnia Wonen zomaar gebeuren op 12 mei 2022. Dan organiseert de Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen (SHOW) hun huurdersavond. De SHOW zal mensen dan ook bijpraten over hun werk. Verder is er een gastspreker die tips geeft over hoe u het beste om kunt gaan met verward gedrag van buren. 

“Een klein feestje”, noemt voorzitter van de SHOW Henk Graafland de jaarlijkse bijeenkomst. “Het is mooi dat wij met elkaar het geluid van de huurders laten horen!” Iedereen is vanaf 19 uur welkom in zalencentrum Veluvine in Nunspeet. “Wij hopen dat veel huurders kunnen komen op 12 mei. Ik denk dat het een interessante avond wordt, maar zeker ook gezellig.” 

Gratis toegang

De toegang is gratis. Wel wordt mensen gevraagd zich aan te melden via de website van de SHOW (https://showhb.nl/). Vanaf 19.30 uur vertelt de SHOW wat zij het afgelopen jaar voor huurders deden. Mensen kunnen volop vragen stellen over huren in Nunspeet. 

Na de pauze zal Sarian Verbraak spreken over verward gedrag. Steeds meer huurders krijgen namelijk te maken met buren die zich soms anders gedragen. Daarom is het goed om te weten om wat voor mensen het gaat en hoe je het beste kunt omgaan met hun gedrag. Sarian Verbraak spreekt uit haar eigen ervaring als moeder van een schizofrene zoon. 

Mooie prijzen 

Tijdens de avond is er een quiz over de onderwerpen die worden besproken. Daarmee kunnen mensen mooie prijzen winnen. Er is een Acer chromebook, een koffiezetapparaat met timer en een airfryer van Inventum. 

Het adres is: 

Multifunctioneel Zalencentrum Veluvine 

F.A. Molijnlaan 186 

8071 AK Nunspeet 

Op de website van de SHOW (https://showhb.nl/) staat meer informatie over het programma en het thema van de avond. U kunt daar ook het jaarverslag van de SHOW vinden. 

Over de SHOW 

De SHOW vertegenwoordigt alle huurders van Omnia Wonen. Zij zorgt dat de belangen van de huurders doorklinken in de plannen van Omnia Wonen en gemeenten. De SHOW geeft advies aan Omnia Wonen over alles wat voor huurders belangrijk is. Bijvoorbeeld over de huur. Ook maken zij elk jaar afspraken met de gemeente. Bijvoorbeeld over het bouwen van nieuwe huizen. U kunt het werk van de SHOW gratis steunen. Daarmee staan zij sterker tegenover Omnia Wonen en uw gemeente. En daar wordt elke huurder beter van! Kijk op https://showhb.nl/steun-de-show/ voor meer informatie. 

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 7 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 8 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 8 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48