Anna Frens en Henk van der Pol
Anna Frens en Henk van der Pol Eduard Plate

interactieve raamsticker shoppen in nunspeet uitgereikt

Lokaal Deel je nieuws

INTERACTIEVE NUNSPEET SHOPT RAAMSTICKER UITGEREIKT

De Nunspeetse fashion ondernemer Henk van der Pol kreeg de eerste nieuwe interactieve Nunspeet Shopt Raamsticker uitgereikt door Anna Frens. Ze is bestuurslid van de Nunspeetse ondernemersvereniging (N.O.S.). De raamsticker is voorzien van 2 QR codes, die leiden naar het winkelaanbod in Nunspeet en naar de evenementen agenda. Nunspeet.

“Toen we in 2021 als nieuw bestuur begonnen wisten we één ding zeker”, zegt Anna Frens, ”Nunspeet heeft een heel gezellig centrum en dat willen we laten zien”. Er werd samenwerking gezocht met Nunspeet Uit De Kunst (NUDK), om vooral ook het toerisme goed mee te nemen. De QR codes op de raamsticker klikken naar het winkelaanbod in Nunspeet op de NOS site en naar het evenementen aanbod de NUDK site.

De werkwijze leidde tot meer samenwerking tussen ondernemers, gemeente en andere organisaties. Er kwamen extra evenementen, de nieuwe naam Nunspeet Onderneemt Samen en bijvoorbeeld een nieuw logo en een nieuwe site. Het aantal leden van de ondernemersvereniging neemt toe en daarmee ook de slagkracht.

Centrum belangrijk voor elke winkel

“Je succes wordt sterk bepaald door de plaats waar je met je onderneming zit, en met de groei van het aantal leden kunnen we meer voor het centrum doen”. Het doel is meer bezoekers, die langer blijven en die graag terugkomen.

Henk van der Pol beaamt dat dit lukt. “Een gezellige winkel in een gezellige winkelstraat is een gouden combinatie. Maar die gouden combinatie ontstaat niet vanzelf. Hij is blij met de nieuwe raamsticker voor het centrum van Nunspeet. “Die QR codes geven een actuele uitstraling aan ons centrum, zeker samen met het nieuwe logo”.

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 8 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 9 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 9 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48