Madeleen in de meditatieruimte van Voel jezelf beter
Madeleen in de meditatieruimte van Voel jezelf beter Madeleen Koldewe-Buwalda

Woensdagavond meditatie

Lokaal Deel je nieuws

Is het druk in je hoofd en verlang je naar meer rust en meer ontspanning? Dan is een geleide meditatie van Madeleen bij haar praktijk Voel jezelf beter wat voor jou. Tijdens de meditatie zit je op een kussentje of lig je op een matje met je ogen dicht. Madeleen begeleid je met haar stem naar een rustigere toestand. Tijdens en ook een periode na de meditatie ervaar je ontspanning en rust. Door meditatie vaker te beoefenen merk je dat je steeds meer rust in je hoofd krijgt en dat je jezelf beter kunt concentreren.

Mediteren is dus eigenlijk helemaal niet zweverig, met mediteren maak je je brein en geest weer fit en voorkom je stressklachten.

Vanaf 18 mei 2022 start de groepsmeditatie bij Voel jezelf Beter op de woensdagavond om 20.00 uur. Je kunt op elk niveau instappen, ervaring is niet nodig. Na een uur ben je helemaal ontspannen en klaar voor de tweede helft van de week. Je kunt een keertje meedoen, een keer uitproberen of meerdere keren komen. Dat is aan jou. Omdat Madeleen persoonlijke begeleiding erg belangrijk vindt, kan de groep niet groter zijn dan vijf deelnemers. Geef je daarom tijdig op door een whatsapp te sturen, een e-mail te sturen of te bellen. www.voeljezelfbeter.nl/meditatie madeleen@voeljezelfbeter.nl 06-14343024.

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 8 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 8 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 9 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48