#7dagenwaterchallenge
#7dagenwaterchallenge Nunspeet Beweegt

#7dagenwaterchallenge: 10 juni t/m 17 juni

Lokaal Deel je nieuws

Ga de uitdaging aan: een week alleen water drinken!

Het is belangrijk om fit te zijn en gezond te leven. Hier hoort water drinken ook bij. Daarom daagt Nunspeet Beweegt jou uit om mee te doen aan de #7dagenwater challenge. De challenge start op vrijdag 10 juni om 17.00 uur en duurt tot vrijdag 17 juni 16.59 uur. Reset je drankgebruik; even geen suiker, cafeine en/of alcohol drinken. Zeven dagen alleen water, jij kan dat! Meld je aan via www.7dagenwaterchallenge.nl.

Water is een goede dorstlesser en geeft je betere concentratie. In Nederland hebben wij het beste kraanwater ter wereld. Daarom is het belangrijk dat kraanwater drinken weer normaal gaat worden. Water mee naar school, voor het sporten een bidon mee en een kan (fruit)water op tafel tijdens het werk.

Het is het vierde jaar dat Nunspeet Beweegt de waterchallenge organiseert in samenwerking met zes andere JOGG-gemeenten uit de regio NoordVeluwe. Elk jaar doen er meer mensen mee aan de challenge. Dit jaar wordt een nieuwe stap gezet in de uitrol van de challenge. In samenspraak met JOGG NL en NEVOBO is de challenge aangemerkt als side-event van het ‘FIVB WK Volleybal Vrouwen 2022’. Met deze aanmerking worden meerdere Gelderse hostcity’s en JOGG-gemeenten uitgedaagd om mee te doen!

Vorig jaar gingen ruim 12.000 deelnemers uit de regio de uitdaging aan. Ook kinderdagverblijven, schoolklassen, sportteams, vriendengroepen en gezinnen geven zich op als groep. Dit werkt heel stimulerend om de waterweek door te komen.

Dit jaar worden ook bedrijven gestimuleerd om de challenge aan te gaan. Want bij een gezonde werkomgeving hoort voldoende water drinken; als we thuis werken, op locatie of op kantoor. Dus roep alle collega’s bij elkaar en geef jullie ook op voor de waterchallenge!

De regel is simpel: je drinkt alleen (bruisend) water of thee zonder suiker. Eten is natuurlijk toegestaan.

Iedereen kan meedoen. Dus meld je aan via www.7dagenwaterchallenge.nl en ontvang de starterskit thuis.

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 7 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 7 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 8 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48