Drukte bij vorige kofferbakverkoop
Drukte bij vorige kofferbakverkoop archiefbeeld

28 mei kofferbakverkoop bij Molen de Duif

Lokaal Deel je nieuws

We moesten er een paar jaar op wachten, maar eindelijk staat er weer een kofferbakverkoop op de evenementenkalender van Stichting Vrienden van Molen de Duif in Nunspeet. Op zaterdag 28 mei is iedereen van 09.00 uur tot 15.00 uur van harte welkom om aan de voet van de molen te komen rondsnuffelen.

Rondom molen De Duif krijgt iedereen de gelegenheid om zijn of haar waren aan de man te brengen. Kosten voor deelname bedragen voor particulieren € 10,00 per auto/standplaats, € 15,00 voor een busje en € 20,00 voor auto met aanhanger en handelaren betalen € 35,00 voor een standplaats. Belangstellenden hoeven zich niet vooraf aan te melden maar kunnen zich vanaf 08.00u op de dag zelf melden bij de molen. Na betaling van het verschuldigde bedrag krijgt u dan een plek toegewezen. In verband met de renovatie van de kap en wieken is er iets minder ruimte beschikbaar, dus kom niet te laat want vol = vol!

Alle opbrengsten komen ten goede aan het onderhoudsfonds van de molen. Voor bezoekers is de toegang gratis, net als het parkeren. De catering tijdens de kofferbakverkopen wordt verzorgd door de Stichting Vrienden van Molen De Duif.
Uit gesnuffeld op de kofferbakverkoop? Kom dan even zitten op het gezellige terras, de vrijwilligers van Stichting vrienden van molen De Duif voorzien u graag van een overheerlijk broodje en een drankje.

advertentie
Afbeelding
Dion van Werven behaalt eerste podiumplaats op NK karten 7 uur geleden
Afbeelding
Gevarieerd leerlingenconcert door Muziekfabriek 8 uur geleden
Afbeelding
True Colors Café verwelkomt LHBTI+ gemeenschap 8 uur geleden
Afbeelding
Gemeentebelang: Opvang vluchtelingen gaat tijdelijk voor uitbreiding sportcomplex 8 uur geleden
Afbeelding
Veel minder wilde zwijnen op de Veluwe door voedselgebrek afgelopen winter 28 jun, 14:50
Afbeelding
Servicepunt Vrijwilligers onderdeel van Stichting Welzijn Nunspeet 28 jun, 14:48
Afbeelding
Peter Does neemt na 35 jaar afscheid van Harmonie Nunspeet 28 jun, 14:48