Afbeelding
menvereniging

Voorjaarsrit Menners Noord Veluwe Hulshorst

18 maart 2023 om 20:28 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 18 maart heeft de menvereniging Noord-Veluwe ui Hulshorst met een aantal aanspanningen de eerste buitenrit van 2023 gereden. Onder bijna ideale omstandigheden zijn de menners vertrokken van de thuisbasis manege De Bullen enk aan de Bandsweg in Hulshorst. De ochtend route voerde langs het Hulshorsterzand en door het Willemsbos.

De lunchstop was in de directe omgeving van Stakenberg. Onder het genot van het voorjaarszonnetje smaakte de snert met roggebrood prima. Ondertussen konden de paarden even weer tot rustkomen. De meegebrachte wortels werden met smaak verorbert. Aan de paarden was te merken dat ook zij genoten van deze mooie voorjaarsdag.

De middagroute voerde via de Zwarte Boer en de Poolse-weg terug naar Hulshorst. Bij de manege werd de dag gezamenlijk afgesloten met een drankje. Al met al konden de rijders tevreden terugkijken op een geslaagde tocht in een prachtige omgeving en was het genieten voor zowel paard en de menners.

Naast de wekelijkse menles op vrijdagavond in de Bullen Enk organiseert de menvereniging Noord-Veluwe een aantal buitenriten per jaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie